Garnalenspies

Garnalenspies

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Garnalenspies

Ingrediënten voor 4 personen
    • 4 el olijfolie
    • 20 rauwe gepelde garnalen (of gamba's)
    • 2 el Calvé whisky cocktailsaus
    • 1 teentje knoflook
    • 1 rode peper
Minder dan 30 minuten

  1. Snijd de peper in de lengte door, verwijder eventueel de zaadjes (minder heet) en snijd de rode peper fijn.

  2. Schep de garnalen (of gamba's) in een schaal om met de olijfolie, de uitgeperste knoflook en de rode peper en laat ze in de koelkast een half uurtje marineren.

  3. Rijg de garnalen aan de spiezen en bak ze op de barbecue in 5 minuten gaar. Serveer ze met de cocktailsaus.

  4. Tip: ook lekker met Calvé sambasaus.
Bron: Calvé