Gebakken scholfilet met kappertjes en vissaus

Gebakken scholfilet met kappertjes en vissaus

Snel klaar Erg makkelijk Duur

Gebakken scholfilet met kappertjes en vissaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg geschrapte krielaardappelen
    • 300 g geschrapte worteltjes
    • 4 el Blue Band Vloeibaar
    • 2 el kappertjes
    • 1 zakje Knorr Mix voor Vissaus
    • 300 g diepvries tuinbonen
    • 4 scholfilets
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in ca. 10 minuten in een laagje water met wat zout gaar. Giet ze af en laat ze uitdampen.

  2. Snijd de worteltjes schuin in plakjes en breng ze aan de kook in een flinke laag water met wat zout. Voeg vervolgens de tuinboontjes toe. Breng het water weer aan de kook. Kook de groenten in ca. 8 minuten gaar. Giet ze af.

  3. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de scholfilets om en om in ca. 8 minuten bruin en gaar. Bestrooi de schol met wat zout. Maak ondertussen de vissaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Verdeel de krielaardappeltjes en groenten over vier grote borden, leg de vis ernaast. Schep de saus over de vis. Strooi de kappertjes erover.

In dit vis recept voor Pasen wordt de scholfilet gebakken met kriel aardappelen. Je gaat vis saus maken van Knorr en binnen 30 minuten heb jij deze gebakken scholfilet met kappertjes en vissaus op tafel staan.