Gebakken toast met aardbeien en limoen-mascarpone

Gebakken toast met aardbeien en limoen-mascarpone

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Gebakken toast met aardbeien en limoen-mascarpone

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 sneetjes brioche
    • Bertolli voor op brood
    • 2 el poedersuiker
    • 250 g mascarpone
    • 1 limoen (geraspte schil)
    • 250 g aardbeien
    • 4 blaadjes munt
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Besmeer de sneetjes brioche ruim met de smeerbare margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en bak ze krokant in een koekenpan. 

  2. Meng de mascarpone met de geraspte schil van de limoen.

  3. Verdeel de aardbeien over de sneetjes gebakken brood. Schep een toef limoenmascarpone op de aardbeien en garneer de sneetjes met een blaadje munt.