Gebakken tofu met bamigroente

Gebakken tofu met bamigroente

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Gebakken tofu met bamigroente

Ingrediënten voor 3 personen
  • Ingrediënten

    • 1 el Bertolli olijfolie
    • 1 bakje tofu
    • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
    • 1 bakje gebakken uitjes
    • 1 zak nasi/bamigroenten (à 250 g)
    • 225 g
    • 1 maggi dagschotel sperziebonen satésaus met gehakt
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd deze warm.
  2. Dep de tofu goed droog met keukenpapier. Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin de tofu op middelhoog vuur 5 minuten. Schep de tofu uit de pan.

  3. Bak in dezelfde pan de knoflook 2 minuten. Voeg de bamigroente toe en bak deze op hoog vuur 5 minuten.
  4. Bereid de mix volgens de aanwijzingen op het pakje en voeg dit samen met de tofu aan de pan met de bamigroente toe. Verwarm het geheel nog 2 minuten op laag vuur.

  5. Bestrooi het gerecht met de uitjes en serveer met de rijst.
Bron: Maggi

Misschien vind je dit ook wel lekker!