Gebakken zalm met soba noedels en wokgroente

Gebakken zalm met soba noedels en wokgroente

Snel klaar Makkelijk Duur

Gebakken zalm met soba noedels en wokgroente

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 zalmfilets (à 100 gram per stuk)
    • 175 ml Conimex hoisin woksaus
    • 180 g noedels (soba)
    • 1 bosje koriander (fijngesneden)
    • 2 teentjes
    • 1 uitje
    • 400 g wokgroente
    • 2 el sesamzaadjes
    • 3 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een wok- of hapjespan. Snipper de ui en bak deze glazig.

  2. Pers de knoflook tenen uit en bak deze samen met de wok groente in de pan op hoog vuur gedurende 4 minuten. Snijd de koriander fijn. Bak de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin.
  3. Kook de noedels in 4 minuten gaar en spoel af met koud water. Meng de hoisin saus samen met de koriander, sesamzaadjes en de noedels door de groente.
  4. Bak de zalmfilets in een hete koekenpan met 1 eetlepel olijfolie rondom gaar en serveer met de noedels. Lekker met een schijfje limoen of citroen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!