Gegrilde asperges met krokante topping

Gegrilde asperges met krokante topping

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Gegrilde asperges met krokante topping

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g broden (3 á 4 sneetjes)
    • 1 citroen
    • 2 teentjes
    • 1 rode chilipeper
    • peper
    • zout
    • chilivlokken
    • 2 bosjes groene asperges
    • margarine
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Rasp de citroenschil. Pers de knoflook. Verkruimel het brood (zonder korst) in een blender en bak het kruim met de chili, 1 eetlepel geraspte citroenschil en knoflook goudbruin en krokant in wat margarine. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.

  2. Breek het houtachtige uiteinde van de asperges. Gril ze in een grillpan of op de barbecue 2 minuten aan elke kant.

  3. Snijd het pepertje zonder zaadjes in ringetjes. Bestrooi de asperges met het broodkruim, extra citroenzeste en de chiliringetjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!