Gegrilde chilipesto-karbonaadjes met gegrilde courgette

Gegrilde chilipesto-karbonaadjes met gegrilde courgette

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Gegrilde chilipesto-karbonaadjes met gegrilde courgette

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 2 karbonades (varkensvlees)
    • 2 ciabattabroodjes
    • 3 el Bertolli Pesto Rosso
    • zout en peper
    • 1 courgette
    • 2 paprika's
    • 1 el olie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan of zet de grill op de hoogste stand. Bestrooi de karbonades aan beide kanten met zout en peper en bestrijk ze met een dun laagje pesto. 

  2. Was de courgette en paprika’s. Snijd de courgette in de lengte in vieren. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd elke helft in drie stukken. Snijd de ciabattabroodjes open en besprenkel de snijvlakken met een beetje olie.

  3. Leg een groot stuk aluminiumfolie op het grillrooster en vet het in met een beetje olie. Leg de karbonaadjes en groenten op de folie en gril alles bruin en gaar in ca. 15 minuren. Keer geregeld om en bestrijk zowel de groenten als het vlees tussentijds telkens met een beetje van de pesto. 

  4. Leg op het laatst ook de broodjes op het rooster en laat ze bruin worden. Verdeel het gegrilde vlees, de groenten en het brood over 2 borden.

Zet de barbecue maar weer klaar! Deze gegrilde chilipesto-karbonaadjes met gegrilde courgette en paprika zijn verrukkelijk door o.a. de Bertolli Pesto Rosso.