Gegrilde hamburger van tartaar

Gegrilde hamburger van tartaar

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Gegrilde hamburger van tartaar

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g biefstuk tartaar
    • 0.5 tl gemalen komijn (djinten)
    • 1 el bieslook (geknipt)
    • 1.5 el Blue Band voor Koken, Bakken en Braden (Roombotersmaak)
    • grof zeezout
    • versgemalen peper
    • 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm een (contact)grill voor, steek de barbecue aan of gebruik een grillpan.

  2. Meng in een kom de tartaar met ruim zeezout, versgemalen peper, de gedroogde Italiaanse kruiden en de bieslook. Vorm hiervan 4 afgeplatte ballen. Bestrijk ze dun met de margarine.

  3. Leg de hamburgers op de grill. Laat de hamburgers in 4 à 5 minuten gaar worden en een mooi grillpatroon krijgen.

Heerlijke gegrilde hamburger van biefstuk tartaar. Heerlijk gekruid met komijn, Italiaanse kruiden en bieslook. Erg lekker met gepofte aardappel.