Gegrilde zalm met aardappeltjes

Gegrilde zalm met aardappeltjes

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Gegrilde zalm met aardappeltjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 zalmfilets
    • 1 kg aardappel
    • 2 citroenen
    • peper
    • grof zeezout
    • 500 g sperziebonen
    • Becel Olie Blend
    • margarine
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, snijd ze doormidden en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat wat afkoelen.

  2. Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Laat ze schrikken onder ijskoud water en uitlekken.

  3. Bak de aardappelen goudbruin in olijfolie. Stoof de boontjes nog even in wat margarine.

  4. Bestrijk de zalmfilets met olijfolie en besprenkel ze met het sap van 1 citroen. Halveer de andere citroen.

  5. Gril of bak de zalmfilets. Gril ook de citroenhelften even mee. Serveer de zalm en de citroen samen met de boontjes en de aardappelen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!