Gehaktballen in tomaten-pestosaus

Gehaktballen in tomaten-pestosaus

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Gehaktballen in tomaten-pestosaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 witte boterhammen
    • 3 el
    • 1 ei
    • 500 g
    • 1.5 el gehaktkruiden
    • 3 el pesto genovese
    • 7 el Croma Vloeibaar
    • 4 dl
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwijder de korstjes van het brood en snijd het witbrood in stukjes. Meng deze met de melk en het ei en kneed dit mengsel met de gehaktkruiden en een eetlepel pesto door het gehakt. Draai hier met natte handen 8 ronde ballen van.
  2. Verhit op hoog vuur 7 eetlepels vloeibare margarine in een braadpan en wacht tot deze bruin kleurt. Bak de gehaktballen snel rondom bruin.
  3. Voeg de tomatensaus toe en breng dit aan de kook. Draai het vuur dan lager en laat de gehaktballen in 15 minuten verder gaar worden. Keer ze geregeld.

  4. Roer tot slot 2 eetlepels pesto door de saus.
Bron: Croma

Misschien vind je dit ook wel lekker!