Gehaktballetjes in kruidige tomatensaus

Gehaktballetjes in kruidige tomatensaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gehaktballetjes in kruidige tomatensaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g
    • 1 gele paprika, in reepjes gesneden
    • 1 ei
    • 1 handje Parmezaanse kaas
    • 1 rode paprika (in stukjes)
    • 1 rode ui (in grove halve ringen gesneden)
    • 1 zak Bertolli pastasaus (kruidig)
    • 2 el
    • 500 g half-om-halfgehakt
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd het vruchtvlees in repen.
  2. Kruid het rundergehakt met peper en zout, het gesnipperde uitje, paneermeel en het ei. Meng het goed en draai er kleine gehaktballetjes van.
  3. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  4. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in 10 minuten gaar en bruin.
  5. Roerbak de paprikarepen een paar minuten met de gehaktballetjes mee. Schep er dan de Bertolli pastasaus kruidig door en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erop en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.

Misschien vind je dit ook wel lekker!