Gehaktomelet met karnemelk

Gehaktomelet met karnemelk

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gehaktomelet met karnemelk

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 ml
    • 300 g
    • 2 el Becel Olie Blend
    • 1 fles Calvé Slasaus Yoghurt
    • zout en peper
    • 1 zakje (à 450 gr) minikrieltjes
    • 8 eieren (losgeklopt)
    • 300 g rauwkost met rozijntjes (koelvers)
    • 400 g Hollandse roerbakgroenten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een ruime koekenpan de olie en bak het gehakt rul. Voeg de groenten en krieltjes toe en bak 4 minuten.

  2. Klop de eieren los met de karnemelk en breng op smaak met zout en peper. Schenk het eimengsel over de groenten in de pan. Bak de gehaktomelet met de deksel op de pan in 10-12 minuten goudbruin en gaar.

  3. Zet de omelet desgewenst onder een hete ovengrill om ook de bovenkant te kleuren (neem een ovenbestendige pan!).

  4. Meng de rauwkost met de slasaus en zout en peper.
  5. Leg de omelet op een schaal en snijd in punten. Serveer met de salade en een glas karnemelk.

Misschien vind je dit ook wel lekker!