Gehaktschotel met sperziebonen en saté

Gehaktschotel met sperziebonen en saté

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gehaktschotel met sperziebonen en saté

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Calvé pindakaas
    • 150 gram rijst
    • 1 ui
    • 1 paprika
    • 100 ml
    • 1 rode peper
    • 250 g sperziebonen
    • 1 snufje zout en peper
    • 150 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Zet 2 pannen met water op. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de sperziebonen ca. 8 minuten. Snijd de paprika, ui en rode peper in stukjes.

  2. Breng eventueel het gehakt op smaak met wat (gehakt)kruiden. Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul. Bak vervolgens de ui, paprika en rode peper een paar minuten mee.

  3. Voeg vervolgens de gekookte sperziebonen toe.

  4. Voeg tot slot de pindakaas en de melk toe.

  5. Verdeel de gehaktschotel over 4 borden. Serveer het gerecht met de rijst.

Misschien vind je dit ook wel lekker!