Gehaktschotel met spitskool

Gehaktschotel met spitskool

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gehaktschotel met spitskool

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg aardappelen (kruimig
    • zout
    • scheutje olijfolie
    • 1 ui
    • 1 spitskool
    • 400 g
    • snufje kerriepoeder
    • 2 el abrikozenjam
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in een bodem water met zout in ca. 20 minuten gaar.

  2. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bestrooi met de kerriepoeder en bak 1 minuut mee.

  3. Voeg de spitskool in 2-3 porties toe en bak al omscheppend in 5 minuten gaar. Schep de abrikozenjam erdoor en breng op smaak met zout en peper.

  4. Schep de gehaktschotel op 4 borden en serveer met de gekookte aardappelen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!