Gelakt varkenshaasje met paksoi en noedels

Gelakt varkenshaasje met paksoi en noedels

Mag even duren Iets moeilijker Duur

Gelakt varkenshaasje met paksoi en noedels

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • peper en zout
    • 1 tl gemberpoeder
    • 1 el sesamolie
    • 2 el
    • 2 el
    • 2 el
    • 400 g noedels
    • 4 el
    • 1 el geroosterde sesamzaadjes
    • 2 paksoi
    • 600 g varkenshaasjes
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en leg hier het varkenshaasje in. Laat het haasje minimaal 1 uur marineren.

  2. Haal dan het vlees uit de marinade en dep het droog. Schroei het vlees langs alle kanten dicht in hete margarine en besmeer het vervolgens met de marinade.

  3. Laat het varkenshaasje nog 10 à 15 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 180 graden en besmeer nogmaals met marinade.

  4. Roerbak ondertussen de paksoi in een beetje sesamolie.
  5. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi de paksoi met de geroosterde sesamzaadjes.

  6. Week de noedels en serveer met de paksoi en het varkenshaasje.