Gemarineerde tofu met mihoen

Gemarineerde tofu met mihoen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gemarineerde tofu met mihoen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kleine rode peper (in ringetjes)
    • 2 limoenen
    • 1 spitskool (ca. 600 g, in reepjes)
    • 375 g tofu naturel (blok, uitgelekt)
    • 3 el (Conimex)
    • 2 el (grofgehakt)
    • 250 g
    • 4 el (wok)olie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Dep de tofu goed droog met keukenpapier en snijd in 8 plakken. Leg de tofu in een schaal.

  2. Pers 1 limoen uit en snijd de andere in partjes. Meng de sojasaus met het limoensap en de peperringetjes. Schenk de marinade over de tofu en marineer 5 minuten.

  3. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen.

  4. Verhit in een wok 2 eetlepels olie. Roerbak de spitskool 3 minuten. Neem de tofu uit de marinade. Verhit in een koekenpan de resterende 2 eetlepels olie en bak de tofu in 2 minuten per kant bruin.

  5. Schep de mihoen door de spitskool. Voeg de marinade, de koriander en naar smaak een extra scheutje sojasaus toe. Verdeel de mihoen over 4 diepe borden en leg er de tofu bij. Serveer met de partjes limoen.

  6. Aantal kcal: 490 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!