Gemberkarbonade met wokgroenten

Gemberkarbonade met wokgroenten

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Gemberkarbonade met wokgroenten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 haaskarbonades
    • 1 bosje bosuitjes in ringetjes
    • 3 tenen knoflook (in plakjes)
    • 4 el
    • 3 el
    • 400 g Hollandse wokgroenten
    • 300 g witte rijst
    • 250 g champignons (in plakjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie. Bestrooi de karbonades met zout en peper en bak het vlees in 8 minuten goudbruin en gaar.

  2. Verhit in een wok de laatste 2 eetlepels olie. Roerbak de champignons en de wokgroenten in 4 minuten knapperig gaar. Leg het vlees op een schaal.

  3. Fruit de knoflook in het bakvet. Voeg de gembersiroop toe en schraap de aanbaksels los. Schenk de gemberjus over de karbonades. Bestrooi met de bosui en serveer met de rijst en de groenten.