Geovanna’s Hollandse Gehaktschotel met sperziebonen

Geovanna’s Hollandse Gehaktschotel met sperziebonen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Geovanna’s Hollandse Gehaktschotel met sperziebonen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el Blue Band Vloeibaar
    • 350 g
    • 1 ui
    • 1 pak knorr mix voor hollandse gehaktschotel
    • 800 g aardappels
    • 3 paprika’s
    • 300 g sperziebonen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de sperziebonen in stukjes en bak deze kort in vloeibare margarine. Voeg daarna water toe en laat de sperziebonen 5 minuten smoren.

  2. Snijd de paprika’s fijn en laat deze 5 minuten mee smoren.

  3. Kook ondertussen de aardappelen gaar.
  4. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Roerbak de ui enkele minuten mee. Voeg dan de inhoud van het zakje en 350 ml water toe.

  5. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 2-3 minuten zachtjes koken. Voeg dan de mix van sperziebonen en paprika’s toe en laat deze een paar minuten meekoken.

Misschien vind je dit ook wel lekker!