Geroosterde sneetjes brood met sla en boterhamworst

Geroosterde sneetjes brood met sla en boterhamworst

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Geroosterde sneetjes brood met sla en boterhamworst

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 komkommer
    • cocktailprikkers
    • 200 g gemengde sla
    • 4 lente-uitjes
    • 8 el tomatenketchup
    • 0.5 tl kerriepoeder
    • 6 el Blue Band Goede Start!
    • 12 sneetjes brood
    • 8 plakjes boterhamworst
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil en snijd de komkommer in dunne plakjes en scheur de sla eventueel in kleine stukjes. Hak de lente-uitjes fijn.
  2. Meng 4 eetlepels ketchup met de kerrie, de margarine en de lente-uitjes.
  3. Bestrijk de boterhammen met de lente-ui-ketchupboter.
  4. Beleg 4 boterhammen met de helft van de sla, plakjes komkommer en een plakje boterhamworst. Leg er 4 boterhammen met de bestreken kant naar boven op. Beleg deze met de rest van de sla, plakjes komkommer en een plakje boterhamworst. Leg de andere 4 boterhammen er met de bestreken kant naar beneden op.

  5. Prik in elke hoek een prikker, en snijd de boterhammen schuin in 4 punten. Verdeel ze over 4 borden en schep de rest van de ketchup erbij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!