Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Snel klaar Makkelijk Duur

Gevulde varkenshaas

Ingrediënten voor 4 personen
    • 200 g camembert
    • 4 blaadjes
    • gedroogde tijm
    • gedroogde rozemarijn
    • nootmuskaat
    • peper en zout
    • 50 g hazelnoten (grof gehakt)
    • margarine
    • 1 kg varkensvlees (haas)
Minder dan 30 minuten + in de oven

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kruid het varkenshaas met peper, zout en nootmuskaat. Braad het vlees kort rondom aan in margarine en/of olie. Laat het wat afkoelen. Snijd het in vingerdikke plakken, zonder ze helemaal los te snijden.

  3. Snijd de camembert in plakjes. Kruid ze met tijm en rozemarijn. Stop de plakjes kaas tussen de vleesplakken.

  4. Leg het gebraad in een ovenschaal en besprenkel het met wat olie of gesmolten boter. Leg er de laurier bij en bestrooi met de noten. Zet 25 minuten in de oven.