Gevulde champignons met roomkaas

Gevulde champignons met roomkaas

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Gevulde champignons met roomkaas

Ingrediënten voor 6 personen
  • Voor 6 champignons:

    • 6 champignons
    • 2 el kruidenroomkaas
    • verse bieslook
    • 0.5 uitje
    • 1 snufje peper
    • geraspt kaas
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes. 

  2. Snipper het uitje en doe het uitje in een bakje. Voeg hieraan de kruidenroomkaas, wat vers gesneden bieslook en een snufje peper toe. 

  3. Vul de champignons met ongeveer een theelepel van de roomkaas. Maak het geheel af met een klein beetje geraspte kaas. 

  4. Zet de champignons op een bakplaat of in een ovenschaal en zet ze voor ongeveer 15 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!