Gevulde kipfilet met wortelsalade

Gevulde kipfilet met wortelsalade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gevulde kipfilet met wortelsalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el magere yoghurtdressing
    • 1 appel
    • cocktailprikkers
    • 4 kipfilets
    • 1 el rozijnen (grof gehakt)
    • 700 g aardappelschijfjes
    • 1 tl gedroogde tijm
    • 4 el olijfolie
    • 400 g wortel julienne
    • 100 g geitenkaas met honing
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in zodat een holte ontstaat.
  2. Meng de geitenkaas, de rozijnen, de tijm en zout en peper naar smaak.
  3. Vul er de kipfilets mee, vouw dicht en steek vast met een prikker.
  4. Verhit in een koekenpan een scheutje olie. Bak de kipfilets in 15 minuten bruin en gaar.

  5. Verhit in een koekenpan nog wat olie en bak de aardappelschijfjes in 8-10 minuten goudbruin en gaar.

  6. Meng de wortel met de appel, de dressing en zout en peper naar smaak.
  7. Leg de kipfilet op 4 borden, schep er de wortelsalade bij en serveer met de aardappelschijfjes.