Gevulde portobello met wilde spinazie en ei

Gevulde portobello met wilde spinazie en ei

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gevulde portobello met wilde spinazie en ei

Ingrediënten voor 1 personen
  • Ingrediënten

    • 2 portobello's
    • peper en zout
    • 1 handje pijnboompitten
    • 100 g wilde spinazie
    • 1 el smeerkaas (light)
    • 1 handje tuinkers
    • 2 eieren
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Grill de portobello’s in de oven tot ze wat zacht zijn. Kook de eieren en wok de spinazie.

  2. Voeg een lepeltje smeerkaas toe aan de spinazie. De smeerkaas zorgt er mede voor dat de spinazie niet zo stroef wordt in je mond.

  3. Doe ook wat smeerkaas op de portobello's tijdens het grillen.

  4. Haal de portobello's uit de oven en leg de spinazie er op. Verdeel daarna de geroosterde pijnboompitten en leg op iedere portobello een gekookt eitje (kan natuurlijk ook met gepocheerde eieren).

Misschien vind je dit ook wel lekker!