Gewokte kip kerrie madras met yoghurt en seroendeng

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Gewokte kip kerrie madras met yoghurt en seroendeng

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g pandanrijst
    • 1 pakje Conimex mix voor Kip Kerrie Madras (a 64 g)
    • 4 el wokolie
    • 500 g kipreepjes
    • 4 el Conimex Seroendeng
    • 600 g Oosterse wokgroenten
    • 4 el yoghurt
  • Voor erbij (eventueel):

    • kroepoek
    • verse muntblaadjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng de marinademix met 3 eetlepels wokolie. Voeg de kipkreepjes toe en marineer 5 minuten.
  3. Verhit een wok en wok de kipreepjes (zonder olie) 5 minuten. Voeg de groenten en 2 eetlepels seroendeng toe en wok nog 5 minuten.

  4. Roer de sausmix en 300 ml koud water erdoor. Breng aan de kook en kook 1 minuut op een laag vuur.

  5. Schep de rijst in 4 kommen of diepe borden. Verdeel de kip kerrie madras erover, schep de yoghurt erop en strooi de rest van de seroendeng erover. Lekker met kroepoek en verse munt.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!