Gewokte kip kerrie madras met yoghurt en seroendeng

Gewokte kip kerrie madras met yoghurt en seroendeng

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Gewokte kip kerrie madras met yoghurt en seroendeng

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g pandanrijst
    • 1 pakje Conimex mix voor Kip Kerrie Madras (a 64 g)
    • 4 el wokolie
    • 500 g kipreepjes
    • 4 el Conimex Seroendeng
    • 600 g Oosterse wokgroenten
    • 4 el yoghurt
  • Voor erbij (eventueel):

    • kroepoek
    • verse muntblaadjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng de marinademix met 3 eetlepels wokolie. Voeg de kipkreepjes toe en marineer 5 minuten.
  3. Verhit een wok en wok de kipreepjes (zonder olie) 5 minuten. Voeg de groenten en 2 eetlepels seroendeng toe en wok nog 5 minuten.

  4. Roer de sausmix en 300 ml koud water erdoor. Breng aan de kook en kook 1 minuut op een laag vuur.

  5. Schep de rijst in 4 kommen of diepe borden. Verdeel de kip kerrie madras erover, schep de yoghurt erop en strooi de rest van de seroendeng erover. Lekker met kroepoek en verse munt.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!