Gewokte noedels met kipsaté met teriyakisaus

Gewokte noedels met kipsaté met teriyakisaus

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Gewokte noedels met kipsaté met teriyakisaus

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g Conimex woknoedels
    • 200 g kipfilets
    • 300 g wokgroente (grofgesneden)
    • 2 el Conimex Ketjap Marinade
    • 2 el Conimex wokolie
    • 2 teentjes
    • 6 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing
    • 1 el geroosterde sesamzaadjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en meng ze met de Conimex ketjap marinade en 1 eetlepel wokolie. Rijg de blokjes kip aan satéstokjes.

  2. Rooster de spiesjes op de barbecue, op een hete grillplaat of in een hete grillpan, in 8 minuten rondom bruin en gaar. Snijd ondertussen de knoflook in plakjes.
  3. Verhit een wok, schenk er een eetlepel wokolie in en wok hierin de wokgroenten en de knoflook 3 minuten. Schep de noedels erdoor, 6 eetlepels woksaus en warm het gerecht goed door. Voeg naar smaak eventueel wat zout en peper toe en meng de sesamzaden door de noedels.

  4. Verdeel de gewokte noedels over 2 borden, leg de spiesjes ernaast en serveer de teriyakisaus er apart bij.

Bron: Conimex