Gnocchi met spekjes & erwten

Gnocchi met spekjes & erwten

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gnocchi met spekjes & erwten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g magere spekreepjes
    • 200 ml crème fraîche
    • 400 g doperwten (diepvries)
    • 1 kg gnocchi di patate
    • 1 el olijfolie
    • 3 el verse basilicumblaadjes (grofgehakt)
    • 1 ui (gesnipperd)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes in 3 tot 4 minuten uit.

  2. Voeg de ui toe en bak nog 1 minuut door.

  3. Schep er de erwten door en bak in 5 tot 6 minuten beetgaar.

  4. Roer de crème fraîche met 2 el basilicum erdoor en verwarm de saus nog 1 minuut zonder te koken.

  5. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de gnocchi met de saus over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de basilicum. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!