Goulash met rode paprika

Goulash met rode paprika

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Goulash met rode paprika

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 600 g magere runderlappen
    • 1 middelgrote ui
    • 2 el platte peterselie (fijngehakt)
    • rijst (voor erbij)
    • 4 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Mix voor pikante goulash
    • 1 rode paprika
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd het rundvlees in dobbelsteentjes. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadjes en snijd de rest in stukjes.

  2. Verhit 1 eetlepel van de vloeibare margarine in een braadpan en bak het vlees al omscheppend bruin. Schep het vlees uit het bakvet op een bord.
  3. Fruit de ui in 2 eetlepels vloeibare margarine in ca. 5 minuten goudgeel en glazig. Schep het vlees door de ui. Voeg de inhoud van het zakje kruidenmix en 400 ml water toe en breng alles aan de kook. Laat het vlees op een halfhoog vuur in 1 uur en 15 minuten gaar sudderen.
  4. Verhit intussen 1 eetlepel vloeibare margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de paprikastukjes in 5-7 minuten tot de stukjes bruine randjes hebben. 

  5. Voeg de paprika aan de goulash toe en kook nog 5 minuten.

  6. Serveer de goulash met rijst en garneer met de peterselie.

Hongaarse goulash recept met knapperige rode paprika en een overheerlijke smaakvolle saus. Dit eenpansgerecht van paprika en rundvlees smaakt lekker op een gure herfst of winterdag.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!