Goulashschnitzel met kriel

Goulashschnitzel met kriel

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Goulashschnitzel met kriel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 150 ml
    • 2 el (fijngehakt)
    • 1 rode paprika (in reepjes)
    • 1 komkommer (in plakjes)
    • 4 varkensschnitzels
    • 3 el yoghurtdressing
    • 2 tl
    • 4 el zonnebloemolie
    • 1 blikje (70 gr) tomatenpuree
    • 800 g krieltjes
    • 150 g champignons (in plakjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan. Bak de krieltjes in 10 minuten goudbruin en gaar.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie. Bestrooi de schnitzels met een beetje paprikapoeder, zout en peper en bak ze in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  3. Neem het vlees uit de pan en houd warm. Bak in het bakvet de paprika en champignons 2 minuten. Bestrooi met de rest van de paprikapoeder.

  4. Voeg de tomatenpuree en kookroom toe. Verwarm de saus nog 2 minuten. 

  5. Meng de komkommer met de dressing.

  6. Verdeel de krieltjes en de schnitzel over 4 borden. Schep de saus over het vlees en bestrooi met de peterselie. Serveer met de komkommersalade.