Gourmet met appel en peer

Gourmet met appel en peer

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Gourmet met appel en peer

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 plakjes broden (dik)
    • 1 el balsamicovinaigrette (Calvé)
    • 40 g margarine
    • 2 appels (geschild, in plakjes)
    • 2 peren (geschild, in plakjes)
    • 0.5 tl kaneel
    • 200 g (raclette)
    • 1 glas kirsch
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de appels en peren en verwijder het klokhuis. Snijd het fruit in plakjes en leg op een bord. Sprenkel de kirsch erover, dek af en bewaar in de koelkast.

  2. Meng de zachte margarine met de kaneel tot een homogene massa. Maak er een rolletje van, rol in wat plasticfolie en houd koel in de koelkast.

  3. Smelt de margarine met kaneel in de pannetjes en bak er de appel- en perenplakjes in. Leg er een
    plakje raclettekaas op en gratineer nog even op het onderste niveau tot de kaas gesmolten is.

  4. Gril ondertussen de 4 sneetjes brood op de bovenste plaat en serveer het brood met de gegratineerde appel-peerplakjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!