Gourmettip: grote garnalen in marinade

Gourmettip: grote garnalen in marinade

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Gourmettip: grote garnalen in marinade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 handje munt
    • 1 bosje bieslook
    • peper en zout
    • 60 ml plantaardige olie
    • 2 teentjes (geperst)
    • 12 gamba's
    • 1 jalapeño
    • 2 limoenen (sap en rasp)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten voor de marinade in een blender en meng ze.
  2. Giet het mengsel in een schaal en schep de garnalen erdoor.
  3. Zet alles afgedekt 4 uur in de koelkast.
  4. Haal de garnalen uit de marinade, giet de marinade in een kannetje en zet dit op tafel.
  5. Verhit de tafelgrill en bak de garnalen kort aan beide kanten gaar. Giet dan de marinade erop en laat ze kort in de saus inkoken.
  6. Serveertip: lekker met Calvé Knoflooksaus.

  7. Dit gerecht bevat ca. 223 kcal p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!