Griekse garnalen met feta

Griekse garnalen met feta

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Griekse garnalen met feta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 75 g groene bladsalade
    • 2 el olijfolie
    • 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
    • 1 stokbrood
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 400 g grote garnalen (vers of diepvries)
    • 2 tenen knoflook (fijngehakt)
    • 3 el platte peterselie (grofgehakt)
    • 3 el knoflookdressing
    • 100 g (grofverkruimeld)
    • 4 ingevette eenpersoonsovenschaaltjes
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. 

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui en de knoflook. Voeg de blikken tomaat toe. Laat in 8-10 minuten tot een dikke saus inkoken. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Schep de tomatensaus in de ovenschaaltjes. Leg er de garnalen in en bestrooi met de feta. Bak de garnalen in de voorverwarmde oven in 15 minuten gaar.

  4. Maak de salade aan met de dressing. 

  5. Bestrooi de garnalen uit de oven met de peterselie. Serveer met het stokbrood en de salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!