Groene asperges en shiitake met Cocktailsaus

Groene asperges en shiitake met Cocktailsaus

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Groene asperges en shiitake met Cocktailsaus

Ingrediënten voor 4 personen
    • 1 kleine rode ui
    • 1 teentje knoflook
    • peper en zout
    • 2 el Croma Bakken & Braden vloeibaar
    • 100 g mini groene asperges
    • 100 g shiitakes
    • 8 takjes koriander
    • 4 el Calvé Whisky Cocktail Saus
Minder dan 30 minuten

  1. Pel, halveer en snijd de ui in smalle reepjes. Pel en hak de knoflook fijn. Halveer de asperges. Snijd de shiitakes in vieren. Hak de koriander grof.
  2. Gourmetten: verhit een beetje vloeibare margarine in een gourmetpannetje. Leg er wat asperges, shiitake, reepjes ui en een mespunt knoflook in en bak een paar minuten. Strooi er wat peper, zout en koriander over.

  3. Schep de groenten op een bord en schep er een lepeltje cocktailsaus naast.

  4. Variaties: serveer de groene asperges en shiitake eens met krokante chips en zwarte peper.

Benieuwd naar meer recepten voor de gourmet? Probeer eens deze Hartige flensjes!

Een feest voor de kids: Mini pannenkoekjes

Lees ook: Foodtrends uit de jaren '70, '80, '90, en '00

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!