Groene curry met kip en rijst

Groene curry met kip en rijst

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Mag even duren Erg makkelijk Iets duurder

Groene curry met kip en rijst

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g kipfilets
    • 2 pakjes Conimex groene curry paste
    • 400 ml
    • 1 ui
    • 1 teentje knoflook
    • 300 g doperwten
    • 1 zak roerbakmix (eventueel)
    • 400 g
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Zet een pan water op en kook de rijst. Snijd de ui, knoflook en kip in stukjes.
  2. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kipstukjes gaar. Voeg vervolgens de ui, knoflook en doperwten toe en bak dit 2-3 minuten mee (voeg evt. ook de roerbakmix toe).
  3. Daarna voeg je de groene curry en de kokosmelk toe en laat je het geheel nog een minuut of 10 zachtjes koken.
  4. Serveer de saus met de rijst en klaar!
  5. Aantal kcal: ca. 533 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!