Groene groentenlasagne

Groene groentenlasagne

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Groene groentenlasagne

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 600 g verse spinazie
    • 2 tenen knoflook (geperst)
    • 400 g (pot)
    • ovenschaal (inhoud ingevet)
    • 200 g doperwten (diepvries)
    • 250 g lasagnebladen
    • 2 el olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de knoflook. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Bak de erwten 2 minuten mee. Neem de pan van het vuur en breng op smaak met zout en peper.

  3. Bestrijk de bodem van de ovenschaal met een dun laagje saus. Dek af met lasagnebladen en verdeel er een laag groenten over. Verdeel er 2 lepels saus over. Bestrooi met zout en peper. 

  4. Maak met de rest van de lasagnebladen, groenten en saus meer lagen. Eindig met lasagnebladen bedekt met een laag saus. 

  5. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten gaar.