Groene koolschotel met vega-gehakt

Groene koolschotel met vega-gehakt

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Groene koolschotel met vega-gehakt

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el
    • 700 g aardappelschijfjes (koelvers)
    • 1 groene kool in brede repen
    • 2 uien gesnipperd
    • 200 g vegetarisch gehakt
    • 1 grote beker (à 200 ml) crème fraîche
    • 150 g gruyère (stukje) (geraspt)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. 

  2. Smelt de olie in een koekenpan. Fruit de ui. Bak het gehakt 2 minuten mee. Voeg de kool toe met een kopje water en stoof de kool 5 minuten.

  3. Schep er de creme fraiche met zout en peper naar smaak door. Schep de kool met het gehakt in de ovenschaal. Verdeel er de aardappelschijfjes over. Bestrooi met de kaas.

  4. Bak de koolschotel in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.

Misschien vind je dit ook wel lekker!