Groentenfarfalle met ovenvis

Groentenfarfalle met ovenvis

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Groentenfarfalle met ovenvis

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 tomaten (in partjes)
    • 2 el olijfolie
    • 2 tenen knoflook (geperst)
    • 300 g gorgonzola (pasta)
    • overschaal (ingevet)
    • 500 g schelvisfilets
    • 75 g geraspte jonge kaas
    • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
    • 125 ml crème fraîche
    • 1 tl gedroogde rozemarijn
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  2. Leg de schelvisfilet in de ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Strijk er de crème fraîche over en bestrooi met de kaas, rozemarijn en zout en peper naar smaak. Bak de visfilets in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.
  3. Kook de farfalle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
  4. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Schep er de roerbakgroenten met de tomaten door en bak in 5-6 min. beetgaar.
  5. Giet de pasta af en schep door de groenten. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de farfalle over 4 diepe borden en leg er de schelvisfilet op.