Ham-kaasrolletjes met provençaalse krieltjes

Ham-kaasrolletjes met provençaalse krieltjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Ham-kaasrolletjes met provençaalse krieltjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 plakjes achterham
    • 125 g (in reepjes)
    • 8 varkensfiletlapjes à la minute
    • 2 tenen knoflook (geperst)
    • 2 komkommers
    • 8 cocktailprikkers
    • 700 g koelverse krieltjes
    • 6 el olijfolie
    • 2 tl gedroogde Provençaalse kruiden
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schep de krieltjes om met de knoflook, 1,5 theelepel kruiden, 1,5 eetlepel olijfolie, zout en peper.

  2. Rol elke reep kaas in een half plakje ham. Rol ze vervolgens in een filetlapje en steek vast met een prikker. Bestrooi het vlees met zout en peper.

  3. Schaaf de komkommer in plakjes en schep om met 1,5 eetlepel olijfolie, de rest van de kruiden en zout en peper.

  4. Verhit in een hapjespan 1,5 eetlepel olijfolie en bak de krieltjes in 10 minuten gaar.

  5. Verhit in een koekenpan de resterende 1,5 eetlepel olijfolie en bak het vlees in 8 minuten bruin en gaar.

  6. Verdeel het vlees met de krieltjes over 4 borden. Serveer met de salade.