Hartige cake met zwarte olijven

Hartige cake met zwarte olijven

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Hartige cake met zwarte olijven

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 eieren
    • 5 el fijngesneden kruiden (bladpeterselie en bieslook)
    • 1 blikje tonijn op olie
    • 1 dl droge witte wijn
    • 1 dl olijfolie
    • 1 zakje gedroogde gist
    • 100 g stukjes zwarte olijven
    • 220 g
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Roer de bloem met de gist, de eieren, de olijfolie en de droge witte wijn tot een glad beslag.

  3. Meng de tonijn met de zwarte olijven en de fijngesneden kruiden. Voeg dit toe aan het beslag.

  4. Schenk het beslag in een ingevette cakevorm en bak de hartige cake 35-45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.