Hartige muffins met salami en paprika

Hartige muffins met salami en paprika

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Hartige muffins met salami en paprika

Ingrediënten voor 12 personen
  • Ingrediënten

    • 3 rozemarijntakjes
    • 1 gele paprika
    • 100 g
    • 75 g Blue Band Cake & Koekjes, op kamertemperatuur
    • 2 eieren
    • 250 g
    • 2 tl
    • 125 ml
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (180 °C heteluchtoven). Hak de rozemarijn fijn. Snijd de paprika en vervolgens de salami in kleine blokjes. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder vet lichtbruin.

  2. Mix met een handmixer de Blue Band Cake & Koekjes samen met de eieren en 1 theelepel zout romig. Voeg vervolgens de tarwebloem, het bakpoeder en de rozemarijn toe. Voeg dan beetje bij beetje de melk toe en meng het geheel goed door. Spatel als laatste de paprika, salami en pijnboompitten door het beslag.

  3. Vul de muffinvormpjes voor 2/3 met het beslag en bak de hartige muffins ca. 25 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven. Check met een houten prikker of de muffins gaar zijn.

Misschien vind je dit ook wel lekker!