Hartige pannenkoek met spinazie en spek

Hartige pannenkoek met spinazie en spek

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Hartige pannenkoek met spinazie en spek

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 pakje kruidenkaas (boursin/ paturain o.i.d.)
    • 2 mozzarella bollen
    • melk en eieren vlgs aanwijzingen op pak.
    • 0.5 zakje rauwe ham
    • 1 zakje gezouten cashewnoten
    • 300 g verse spinazie
    • 1 pak koopman pannenkoekenmix
    • bakje champignon
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Maak pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak 8 a 10 dunne pannenkoeken.

  2. Was de spinazie goed en verwijder de steeltjes. Snij de champignons in dunne plakjes. Verhit een pan met 2 eetlepels olijfolie en bak de champignons 2 minuten. Voeg daarna de spinazie toe en roerbak deze kort mee.

  3. Verwarm de oven voor op 200ºC.

  4. Besmeer de pannenkoeken met een dikke laag kruidenkaas. Bedek iedere pannenkoek met een flinke pluk spinazie en champignons.

  5. Strooi hierover een klein handje cashewnoten, 12 stuks per pannenkoek. Rol hierna de pannenkoeken voorzichtig op en leg ze met de naad naar beneden in de ovenschaal.

  6. Snijd de mozzarella in dunne plakjes. Bedek de pannenkoeken met de plakjes mozzarella en rauw ham.

  7. Bak het gerecht ongeveer 10 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!