Havermoutkoekjes met pindakaas

Havermoutkoekjes met pindakaas

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Havermoutkoekjes met pindakaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten voor 12 koekjes:

    • 2 rijpe bananen (bruin van buiten, mooi van binnen) (260 g)
    • 1 el lijnzaad
    • 3 el warm water
    • 30 g Calvé pindakaas
    • 80 g
    • 60 g
    • 1 tl bakpoeder
    • 1 tl kaneel
    • 15 g geraspte kokos
    • 20 g rozijnen
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Meng het lijnzaad met het warme water en laat 5 minuten staan.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Prak de bananen fijn in een kom. Voeg de lijnzaad en pindakaas toe en roer goed.
  4. Voeg de bloem, havermout, bakpoeder en kaneel toe en roer even. 6. Roer de kokos en rozijnen erdoor.
  5. Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven totdat ze goudbruin en gaar zijn.

Meer pindakaas inspiratie: 6x boterham met pindakaas

Ook een goed idee: Pindakaas-koeken

Lees ook: Dit lunchen kinderen over de hele wereld

Misschien vind je dit ook wel lekker!