Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Havermoutkoekjes

Ingrediënten voor 11 personen
    • 60 g havermout
    • 40 g volkorenmeel
    • 20 g rozijnen en/of krenten
    • 1 el pittenmix
    • 1 tl speculaaskruiden
    • 3 el Becel Original (vloeibaar) (30 g)
    • 2 el
    • 1 tl sinaasappelrasp
    • 2 el sinaasappelsap
Minder dan 30 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed een bakblik met bakpapier.

  2. Doe alle ingrediënten in een kom en schep ze goed door elkaar. Verdeel het mengsel in 9 porties. Leg het deeg in bergjes op het bakblik. Druk ze iets platter.

  3. Bak de havermoutkoekjes, in de voorverwarmde oven, in ca. 10 minuten bruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen. Bewaar de afgekoelde koekjes in een goed afsluitbare trommel.

Bron: Becel

Misschien vind je dit ook wel lekker!