Varkensfiletlapjes met zoete witlof

Varkensfiletlapjes met zoete witlof

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Varkensfiletlapjes met zoete witlof

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 60 g
    • 1 tijmblaadje
    • 700 g panklare krieltjes
    • 1 el honing
    • 4 el
    • 4 varkensfiletlapjes
    • 700 g krieltjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Smelt 20 gram boter in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi de filetlapjes met zout en peper. Smelt 20 gram boter in een koekenpan en bak het vlees in 8-10 minuten bruin en gaar.

  2. Verhit de resterende 20 gram boter in een hapjespan en bak de witlof in 4-5 minuten knapperig gaar. Voeg het appelsap, de honing en de tijm aan de witlof toe en breng op smaak met zout en peper. Leg de filetlapjes op 4 borden en schep er de witlof bij. Serveer met de krieltjes.

  3. Bron: VrouwOnline