Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Pasta Carbonara

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g pasta penne
    • 4 el Calvé Licht & Romig
    • 200 ml
    • 1 ei
    • 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)
    • 1 kleine ui (gesnipperd)
    • 125 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af.
  2. Bak de spekjes en het uitje in een verwarmde koekenpan. Meng vervolgens in een kom de melk met de mayonaise en roer dit met het spek door de pasta in de pan. Roer tot slot het ei en de Parmezaanse kaas erdoor.

  3. Verwarm het gerecht nog even kort door, zonder dat het ei teveel stolt.
  4. Verdeel het gerecht over 4 (diepe) borden en serveer.

  5. Serveertip: deze pasta is erg lekker met als voorgerecht een champignonsoepje.

Heb of mag je geen ei? Probeer dan zeker deze versie eens!

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!