Herfstsalade met gerookte forel

Herfstsalade met gerookte forel

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Herfstsalade met gerookte forel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui (in ringen)
    • 1 appel (in schijfjes)
    • bakje Calvé dressing (honing mosterd)
    • 300 g gerookte forelfilets (in stukjes)
    • 200 g slamelange
    • 2 el pompoenpitten
    • 150 g haricots verts
    • 8 dikke plakken donker brood
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de haricots verts in een bodem water met zout in 4 minuten beetgaar.

  2. Verdeel de slamelange met de lauwwarme boontjes, de forelfilet, de appel en de uiringen over 4 borden.

  3. Schenk er de dressing over en bestrooi met de pompoenpitten. Serveer met knapperige, dikke plakken brood.

Nog zo'n heerlijk gerecht met forel: Forelquiche met paprika

Lekker voor bij de borrel: Mousse van gerookte forel

Beginnende herfstdip? Eet eens een visje!

Misschien vind je dit ook wel lekker!