Hollandse biefstuk met spinazie & pittige kaas

Hollandse biefstuk met spinazie & pittige kaas

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Hollandse biefstuk met spinazie & pittige kaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 Hollandse biefstukken (op kamertemperatuur)
    • 75 g pittige blauwaderkaas (bv roquefort)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 25 g Croma Bakken en Braden (op kamertemperatuur)
    • 600 g aardappelkroketten
    • 600 g verse spinazie (gewassen)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bereid de aardappelkroketten volgens de aanwijzingen.
  2. Bestrooi de biefstukken met zout en peper.
  3. Smelt de margarine in een koekenpan. Bak de biefstukken in 2-3 minuten per kant bruin en van binnen naar wens gaar. Neem het vlees uit de pan en laat verpakt in aluminiumfolie rusten.

  4. Fruit de ui in het bakvet. Voeg de spinazie in porties toe en laat elke portie al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Schep er kaas door en breng op smaak met zout en peper.

  5. Verdeel de spinazie met de biefstukken over 4 borden. Serveer met de aardappelkroketten.

Misschien vind je dit ook wel lekker!