Hollandse groentensoep met balletjes

Hollandse groentensoep met balletjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Hollandse groentensoep met balletjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g boerensoepgroenten (koelvers)
    • 1 liter vleesbouillon (pot of tablet)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 250 g rundersoepballetjes
    • 2 el olijfolie
    • 8 sneetjes wit casinobrood
    • 4 plakjes jonge kaas
    • mosterd
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een wok de olijfolie. Bak de ui met de soepgroenten 3 minuten al omscheppend.

  2. Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de soepballetjes toe en kook ze in de soep in 8 minuten gaar.

  3. Verwarm intussen het tostiapparaat. Beleg 4 sneetjes brood met de kaas. Besmeer de kaas met mosterd naar smaak en dek af met de laatste sneetjes brood. Bak de tosti’s in het tostiapparaat.

  4. Breng de soep op smaak met zout en peper en schep in 4 kommen. Serveer met de mosterdtosti’s.