Hollandse riblapjes met paprika

Hollandse riblapjes met paprika

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Hollandse riblapjes met paprika

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 el olijfolie
    • 500 g riblappen
    • 1 rode paprika, in reepjes gesneden
    • 1 pak maggi aardappelpuree à la minute naturel
    • 650 g sperziebonen (ontdaan van de puntjes)
    • 1 zakje maggi stoofmix runderlapjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak op middelhoog vuur het vlees in ca. 5 minuten.

  2. Voeg de paprika toe en bak deze kort mee. Voeg de Stoofmix Runderlapjes en 400 ml water toe aan het vlees volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Laat afgedekt op laag vuur ongeveer 2½ uur stoven tot het vlees zacht is.
  4. Kook de sperziebonen 10 minuten in water.

  5. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de riblapjes met de sperziebonen en puree.

Misschien vind je dit ook wel lekker!