IJstruffels

IJstruffels

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

IJstruffels

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 160 g Hertog Romig Slagroomijs
    • 50 g hazelnoten (fijngehakt)
    • 50 g
    • 50 g gemalen kokos
    • 50 g pistachenootjes (fijngehakt)
  • Extra nodig:

    • bakpapier
    • bakblik
    • meloenbolletjeslepeltje
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schep mooie kleine ijsbolletjes van het ijs en leg ze naast elkaar op het bakblik. Zet ze 10 minuten in de vriezer.
  2. Hak de walnoten in kleine stukjes met een groot mes. Doe de gehakte hazelnoten, het cacaopoeder, de kokos en de gehakt pistachenootjes elk in een schaaltje.
  3. Rol de ijsbolletjes door een topping naar keuze en leg ze op een mooie schaal. Serveer direct.
  4. Geen meloenbolletjeslepeltje? Je kunt ook met 2 theelepeltjes ovale bolletjes van het ijs vormen.

Bron: Hertog

Misschien vind je dit ook wel lekker!