Indiase viscurry met erwten

Indiase viscurry met erwten

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Indiase viscurry met erwten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g
    • 1 ui
    • 400 g pangasiusfilets
    • 2 naanbroden (in repen)
    • 400 ml
    • 225 g doperwten
    • 2 el olijfolie
    • 2 el Conimex rode currypasta
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, gief af en houd warm.

  2. Verhit in een wok de olie en fruit de ui aan. Voeg dan de currypasta toe en schenk de kokosmelk erbij. Breng het geheel aan de kook. 

  3. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet met de doperwten toe. Verwarm de curry 8-10 minuten zachtjes.

  4. Verwarm de naan 5 minuten in de oven (180 °C) of rooster het brood in een broodrooster.

  5. Schep de rijst met de viscurry in 4 kommen en serveer met de naan.

Misschien vind je dit ook wel lekker!